Dissabte em vaig llevar amb una nova Raó de Felicitat: tot un matí de taller amb Quim Díaz, el Mag HandMade de Coses d'Scrap! Mireu quina monisSsitura de bossetes que ens havia preparat, amb tot el material a punt per començar a scrapejar!
El sábado me levanté con una nueva Razón de Felicidad: toda una mañana de taller con Quim Díaz, ¡el Mago HandMade de Coses d'Scrap! Mirad que monisSsitura de bolsitas que nos había preparado, ¡con todo el material a puntito para empezar a escrapear!
El taller l'havia organitzat Manresa Scrapbooking, ja sabeu que sóc força assídua de les activitats que munta la Pilar Moreno.
El taller lo había organizado Manresa Scrapbooking, ya sabéis que soy bastante asidua de las actividades que monta Pilar Moreno.
A continuació us deixo una imatge de la seva proposta inicial, tot i que com és habitual, en Quim dóna les pautes i després ens deixa a la nostra castanya per a que experimentem a dojo, m'encanta!
A continuación os dejo una imagen de su propuesta inicial, aunque como es habitual, Quim nos da las pautas y luego nos deja a nuestra bola para que experimentemos a cascoporro, ¡me encanta!
En aquest taller hem fet una llibreta tipus quadernet d'Art Journal, molt senzilleta. Ens ha mostrat una enquadernació japonesa amb cinc forats al llom. A continuació us adjunto unes imatges de com ho hem fet. Superfàcil i queda molt professional!
En este taller hemos hecho una libreta tipo cuadernillo de Art Journal, muy sencillita. Nos ha enseñado una encuadernación japonesa con cinco agujeros en el lomo. A continuación os adjunto unas imágenes de cómo lo hemos hecho. ¡Superfácil y queda muy profesional!
Com que volíem fer 5 forats, hem dividit l'espai en 6 parts i els hem marcat al plec. Ja veieu que els fulls els teníem ben subjectats amb clips. En aquest cas hi havia una llargada de 21 cm, hem dividit entre 6 i hem fet un puntet cada 3'5 cm. Després amb una xinxeta hem fet els forats, també es pot fer amb un punxó, posant una estoreta a sota per no perforar o marcar la superfície sobre la que treballem.
Como queríamos hacer 5 agujeros, hemos dividido el espacio en 6 partes y los hemos marcado en el pliegue. Ya veis que los folios los teníamos bien agarraditos con clips. En este caso había una largada de 21 cm, hemos divido entre 6 y hemos hecho un puntito cada 3'5 cm. Después con una chincheta hemos perforado los papeles. También se puede hacer con un punzón, poniendo una alfombrilla debajo para no dañar la superfície sobre la que trabajamos.
Amb una agulla de llana hem començat a cosir des del centre del plec de papers, deixant un tros de fil sobrant.
Con una aguja lanera hemos empezado a coser desde el centro, dejando un trozo de hilo sobrante.
Hem anat cosint cap a dins i cap a fora, fins que ens hem tornat a trobar al centre.
Hemos cosido hacia dentro y hacia fuera, hasta que nos hemos vuelto a encontrar en el centro.
Aleshores hem fet un nus, fent-lo coincidir amb el foradet, per a que quedés més dissimulat, i hem tallat el cordill sobrant. Voilà! Ja tenim els fulls enquadernats!
Entonces hemos hecho un nudo, haciéndolo coincidir con el agujerito, para que quedara más disimulado, y hemos cortado el cordoncillo sobrante. ¡Voilà! ¡Ya tenemos nuestras hojas encuadernadas!
Una altra tècnica molt diver amb la que hem jugat ha estat fer un melting amb crayons, sona interessant oi? Doncs no és més que desfer ceres Crayola amb un encenedor, directament a sobre del nostre treball, per a crear un degoteig fortuït de colors. FacilisSsísSsim!
Otra técnica muy diver con la que hemos jugado ha sido hacer un melting con crayons, ¿a qué suena interesante? Pues no es más que derretir ceras Crayola con un mechero sobre nuestro trabajo, para crear un goteado fortuito de colores. ¡FacilisSsísSsimo!
També hem treballat amb UTEE (sigles de Ultra Thick Embossing Enamels, o sigui, esmalt superguixut per fer repujat). Primer hem tintat uns troquels de cartulina negre amb VersaMark per emboss.
También hemos trabajado con UTEE (siglas de Ultra Thick Embossing Enamels, o sea, esmalte supergrueso para repujado) Primero hemos tintado unos troqueles de cartulina negra con VersaMark para emboss.
Després hem "arrebossat" el troquel als cristallets d'UTEE.
Después hemos "rebozado" el troquel con los cristalitos de UTEE.
Hem aplicat calor amb l'assecador d'embossing per fondre l'UTEE.
Hemos aplicado calor con el secador de embossing para fundir el UTEE.
Hem tornat a aplicar VersaMark i unes perletes metal·litzades en pols (a la imatge de d'alt podeu veure quina varietat de colors de perletes que ens ha portat en Quim!) Finalment hem tornat a aplicar calor amb l'assecador i a la imatge següent podeu veure el resultat de com ha quedat el meu títol amb aquesta tècnica. Espectacular!
Hemos vuelto a aplicar VersaMark y unas perlitas metalizadas en polvo (¡en la imagen de arriba podéis ver qué variedad de colores de perlitas que nos ha traído Quim!) Finalmente hemos vuelto a aplicar calor con el secador y en la imagen de debajo podéis ver el resultado de cómo ha quedado mi título con esta técnica. ¡Espectacular!
A continuació us deixo un recull d'imatges del meu quadernet.
A continuación os dejo una recopilación de imágenes de mi cuadernillo.
Hem utilitzat papers de la col·lecció Sweet Memories de la nova marca polonesa d'scrapbook Studio Tekturek. Són uns papers boniquísSsims!
Hemos utilizado papeles de la colección Sweet Memories de la nueva marca polonesa de scrapbook Studio Tekturek. ¡Son unos papeles bonitísSsimos!
Cada instantània recull un moment feliç i a les rodones troquelades amb fistó està escrita la raó d'aquesta felicitat.
Cada instantánea recoge un momento feliz y en las redondas troqueladas en festón está escrita la razón de esa felicidad.
Al centre del llibret hi ha uns fulls en blanc per a poder escriure més detalladament per què aquests són moments únics i recollir on, quan i amb qui els vàrem viure... En Quim ens va suggerir que podem preparar un quadernet similar per exemple quan pensem fer una escapadeta de cap de setmana o un petit viatge i a l'interior anem escrivint el diari de bitàcola. Després, un cop a casa, als fulls de kraft podem fer la composició scrapera amb les fotos que més ens agraden. Una idea genial!
En el centro del librito hay unas hojas en blanco para poder escribir más detalladamente porque estos son momentos únicos y recoger donde, cuando y con quien los vivimos... Quim nos sugirió que podemos prepararnos un cuadernillo de este tipo por ejemplo cuando pensamos hacer una escapada de fin de semana o un viajecito y en el interior ir escribiendo diario de a bordo. Luego, una vez en casa, en las hojas de kraft podemos hacer la composición scrapera con las fotos que más nos gustan. ¡Me pareció una idea genial!
Eeeeeeeen Fi! Fins aquí la crònica d'un taller anomenat Raons de Felicitat... desitjo que pugueu treure partit de les petites coses que m'enamoren, kisSses!
¡Eeeeeeeeeen Fin! Hasta aquí la crónica de un taller llamado Razones de Felicidad... espero que podais sacar partido de las pequeñas cosas que me enamoran, kisSses!
Gràcies Quim!
Jo! Moltes, moltes, moltes, moltes, moltes gràcies per la crónica.... M'has donat una nova raó de felicitat al llegir-la! I enhorabona pel blog!
ResponderEliminarGràcies Mil a tu Quim! You are the King!!! Gaudeixo a tope als teus tallers! ❤
EliminarMolt maco i original
ResponderEliminarMolt maco, m'encanta
ResponderEliminarGràcies Maite C! Espero que puguis aprofitar alguna coseta ❤
Eliminarguau!! esta genial , me ha encantado tu crónica , esta muy bien explicado y ademas quedaron super chulos , seguro que lo are jijiji un beso
ResponderEliminarGracias guapa! Me alegro que te sirva de inspiración! 😄
Eliminar