sábado, 1 de marzo de 2014

Àlbum Euskadi

Aquest és un encàrrec molt especial, un quadern 100 % handmade per recollir els millors moments d'una parella en la seva escapadeta per les fantàstiques terres basques. Com veureu l'exterior és blanc, perquè tota la càrrega de color és a l'interior!
Este es un encargo muy especial, un cuaderno 100% handmade para recopilar los mejores momentos de una pareja en su escapadita por las fantásticas tierras vascas. Como veréis el exterior es blanco, ¡porque toda la carga de color está en el interior!
He fet una pila de fulls diferents, emprant paper per aquarel·la de 350 gr. i tècniques mixtes de coloració, estampat, tintat,... Amb aquarel·les, acrílics, llapis de color aquarel·lables, tintes,... M'ho he passat pipa potinejant!
He hecho un montón de hojas diferentes, utilizando papel para acuarela de 350 gr. y técnicas mixtas de coloración, estampado, entintado,... Con acuarelas, acrílicos, lápices acuarelables, tintas,... ¡Me lo he pasado pipa guarreando!
Ara falta completar-lo amb les fotos, entrades, tiquets, mapes, comentaris,... I el que ells vulguin recordar per sempre!
Ahora sólo falta completarlo con las fotos, entradas, tiquets, mapas, comentarios,... ¡y todo lo que ellos quieran recordar para siempre!

6 comentarios: