domingo, 9 de febrero de 2014

Cover One: Simplify

Sovint ens cal simplificar i alliberar-nos de càrregues innecessàries, lliscar més lliures per la vida, donant ales a la nostra capacitat creativa! Aquesta entrada va d'això i... d'una mica de scrap també ;P
A menudo es necesario simplificar y liberarnos de cargas innecesarias, deslizarnos más libres por la vida, ¡dando alas a nuestra capacidad creativa! Esta entrada va de ésto y... de un poco de scrap también ;P
Comencem la part scrapera? Va doncs!!! Voleu veure el que es pot fer a partir d'una bossa de paper usada?
¿Empezamos con la parte scrapera? ¡Vamos allá! ¿Queréis ver lo que se puede hacer a partir de una bolsa de papel usada?
Primer de tot desplegar-la, per veure millor les possibilitats (sí, sí, ja sé que comença a semblar una mica "diogenista" el tema, però tingueu paciència...)
Primero de todo desplegarla, para ver mejor las posibilidades (sí, sí, ja se que empieza a parecer un poco "diogenista" el tema, pero tened paciencia...)
Amb els plecs laterals he troquelat etiquetes en fistó i rodones, així les podré utilitzar per a propers treballs de Scrap, per etiquetar pots de conserva,... (jaaaaaaaaaa, síndrome de Diógenes total...)
Con los pliegues laterales he troquelado etiquetas en festón y redondas, así podré utilizarlas para próximos trabajos.de Scrap, para etiquetar botes de conservas,... (yaaaaaaaa, síndrome de Diógenes total...)
Però ara bé el que és bo de debó: muntar una llibreteta per a fer la crònica d'una escapada de cap de setmana! Amb la part de davant i de darrera de la bossa he retallat quatre fulles de 24 x 16 cm.
Pero ahora viene lo bueno: montar una libretita para hacer la crónica de una escapada de fin de semana! Con la parte delantera y trasera de la bolsa he recortado cuatro hojas de 24 x 16 cm.
He plegat les fulles per la meitat. També he retallat 3 fulls blancs de la mateixa mida i, un cop les he tingut totes doblegades en forma de llibreta, les he agafat amb unes pinces per a marcar els punts per on cosiria per a fer la enquadernació. En aquest cas cada punt dista 2'5 cm.
He doblado las hojas por la mitad. También he recortado 3 hojas blancas de la misma medida y, una vez las he tenido todas dobladas en forma de libreta, las he cogido con unas pinzas para marcar los puntos por donde coser para hacer la encuadernación. En este caso cada punto dista 2'5 cm.
Si vols saber com he cosit els fulls, fes click aquí!
 Si quieres saber como he cosido las hojas haz click aquí!
Amb uns trossos de paper que m'han sobrat, he fet unes butxaques per a l'interior de la portada i la contraportada.
Con unos trozos de papel sobrante he hecho unos bolsillos para el interior de la portada y la contraportada.
I ara arriba el millor: a potinejar! He retallat un tros més de paper de 11 x 15 cm.
Y ahora llega lo mejor: el guarreo! He recortado un trozo más de papel de 11 x 15 cm.
He posat unes gotes d'aquarel·la líquida o anilines sobre un plàstic i després he tenyit el paper, passant-lo per sobre. L'he assecat amb l'assecador de scrap, per a que tornés a la seva forma, per què com veieu, amb la humitat s'ha doblegat.
He puesto unas gotas de acuarela líquida o anilinas sobre un plàstico y luego he teñido el papel, pasándolo por encima. Lo he secado con el secador de scrap para que volviera a su forma, por que como véis, con la humedad se ha doblado.
Un cop assecades les aquarel·les, he aplicat una mica de Perfect Pearls, que dóna un toc glitter molt suau.
Una vez secas las acuarelas, he aplicado un poco de Perfect Pearls, que da un toque glitter muy suave.
Quan el paper ha estat ben eixut, he fet un emboss en sec amb una carpeta que m'encanta!
Cuando el papel ha estado bien seco, he hecho un repujado con una carpeta que me encanta!
He aplicat uns tocs de pintura acrílica metal·litzada daurada i he envellit una mica les vores amb tinta Distress Vintage Photo.
He aplicado unos toques de pintura acrílica metalizada dorada y he envejecido un poco los bordes con tinta Distress Vintage Photo.
A continuació he aplicat una màscara de cercles amb tinta Distress Aged Mahogany, que és un color grana preciós.
A continuación he aplicado una máscara de círculos con tinta Distress Aged Mahogany, que es un color granate precioso.
He enganxat la fulla a la portada i, la veritat és que la llibreta ja tenia un altre aire, molt vintage.
He pegado la hoja a la portada y la verdad es que la libretita ya tenía un aire nuevo, muy vintage.
A continuació he fet una composició amb il·lustracions i retalls de la col·lecció Steampunk Spells i Tipography de Graphic 45 (que ja sabeu com m'agraden!)També hi he posat uns reblons per embellir i tancar la llibreta amb un cordillet.
A continuación he hecho una composición con ilustraciones y recortes de la colección Steampunk Spells y Tipography de Graphic 45 (que ya sabéis como me chiflan!) También he puesto unos remaches para embellecer y cerrar la libreta con un cordoncito.
Finalment he pintat la bota del patí amb tinta Distress Aged Mahogany i les ales amb pintura acrílica daurada.
Finalmente he pintado la bota del patín con tinta Distress Aged Mahogany y las alas con pintura acrílica dorada.
E Voilà! Aquest és el resultat: (no és una cover preciosSsísSsima???)
E Voilà! Este es el resultado: (¿no es una cover preciosSsísSsima???)
He presentat el projecte a Vintage Odyssey: 12 covers for a year, a veure si hi ha sorrrrrt!!! Us convido a fer una volteta pel bloc de l'Alberto Juárez, un Master absolut de l'Scrap!
He presentado el proyecto a Vintage Odyssey: 12 covers for a year, a ver si hay suerrrrrte!!! Os invito a daros una vuelta por el blog de Alberto Juárez, ¡un Master absoluto del Scrap!

No hay comentarios:

Publicar un comentario