martes, 24 de diciembre de 2013

Inter Nadal / Inter Navidad

Aquest Nadal he participat en el meu primer Inter d'ATC's i Tags! Supernerrrrrrrrvis i dubtes mil, però finalment em vaig decidir per un ninot de neu de Tim Holtz de Sizzix que em té el cor robat. El paper de base és d'aquarel·la i està acolorit amb tintes en esprai de Dylusions. També hi he posat Perfect Pearls Mist, que fan un efecte metal·litzat brillant fantàstic.
A hores d'ara ja estan totes en mans de les seves noves propietàries així que ja us puc ensenyar el resultat, a veure què us sembla!
¡Esta Navidad he participado en mi primer Inter de ATC's y Tags! Supernerrrrrrrrrvios y dudas mil, pero finalmente me decidí por un muñeco de nieve de Tim Holtz de Sizzix que me tiene el corazón robado. El papel que he utilizado como base es para acuarela y está coloreado con tintas en espray de Dylusions. También he añadido unos toques de Perfect Pearls Mist, que crean un efecto metalizado brillante fantástico.
A estas alturas ya estan todos los trabajos en manos de sus nuevas propietarias, así que ya os puedo mostrar el resultado, ¡a ver que os parece!
Unes estrelletes daurades sempre fan festa!
¡Unas estrellitas doradas siempre dan un aire festivo!
La part del darrera de les tags està feta amb papers de la col·lecció de Tim Holtz "Idea-ology Seasonal".
La parte posterior de las tags está hecha con papeles de la colección de Tim Holtz "Idea-ology Seasonal".
I uns tocs de purpurina Crystal aporten una lluentor màgica!
¡Y unos toquecitos de purpurina Crystal aporten una luz mágica!
Les etiquetes porten una butxaqueta per la part de darrera per a poder desar l'ATC que hi va a joc, monisssssíssssssim!
Las etiquetas llevan un bolsillito en la parte de atrás para guardar la ATC a juego, ¡monisíssssssimo!
M'ho he passat molt bé amb aquest Inter. Us animo a participar en algun si teniu la oportunitat, és molt emocionant rebre els treballs d'altres companys/es i a més aprens un munt!
Me lo he pasado en grande con este Inter. Os animo a participar en alguno si tenéis la oportunidad, ¡es muy emocionante recibir los trabajos de otros compañeros/as y además aprendes un montón! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario