sábado, 28 de diciembre de 2013

Receptari de Bon Nadal / Recetario de Feliz Navidad

Sí, ja ho se: vaig més que tard! Però no podia fer l'entrada per presentar-vos aquest treballet fins que no estigués en mans de la seva nova propietària, sinó ja no seria sorpresa. Doncs bé, aquí el teniu, un receptari per fer recull dels plats més nadalencs! Nyam-nyam... Però també es poden afegir fotos de moments a la taula amb la family o d'altres cosetes per no oblidar. M'encanta!

Sí, ya lo sé: ¡voy más que tarde! Pero no podía hacer la entrada para presentaros este trabajito hasta que no estuviera en manos de su nueva propietaria, sino ya no sería sorpresa. Así que aquí lo tenéis, ¡un recetario para recopilar los platos más navideños! Ñam-ñam.. Pero también se pueden añadir fotos de momentos de sobremesa con la family o otros instantes para no olvidar. ¡Me encanta!
Està fet amb moOºoOºolt de LoVe amb papers de Graphic 45, de la col·lecció The twelve days of Christmas. Retalla, composa i enganxa. M'ho he passat pipa fent-lo!
Está hecho con mucho LoVe con papeles de Graphic 45, de la colección The twelve days of Christmas. Recortar, componer y enganchar. ¡Me lo he pasado en grande haciéndolo!

2 comentarios:

  1. Sí Mª Rosa! Estic enganxada a l'Scrap. Hi ha moltes tècniques i es poden fer coses moOºoOºolt boniques! Anima't a provar!
    Què tinguis un Boníssim Any Nou!!!

    ResponderEliminar