domingo, 5 de enero de 2014

Knitting fever!!!

Amb la dèria del handmade que ho inunda absolutament toOºoOºot (i jo encantada de la vida!), vaig encomanar-me de la febre per fer punt. I darrerament les principals culpables d'aquest símptoma malaltís són:
Con la manía del handmade que lo inunda absolutamente toOºoOºodo (¡y yo encantada de la vida!), me contagié de la fiebre por el punto. Y últimamente las principales culpables de este síntoma enfermizo son:

Aquestes fantàstiques agulles de bambú del 12!
¡Estas fantásticas agujas de bambú del 12!

Haig de confessar que jo no tenia ni idea de fer mitja (bé, de fet tampoc és que ara en tingui gaire...), però la xarxa està saturada de magnífics tutorials que, amb una mica de paciència i tossuderia, et permeten iniciar-te en el meravellós món del teixeix-t'ho tu mateix.
Confieso que no tenía ni idea de hacer media (bueno, de hecho tampoco se puede decir que ahora tenga demasiada...), pero la red está saturada de magníficos tutoriales que, con un poco de paciencia y tozudez, te permiten iniciarte en el maravilloso mundo del téjetelo tú mismo. 
Si cliqueu la imatge de sota us enllaçarà a una pàgina d'una senyora peruana, que és una autèntica llicenciada en la matèria!
Si clicais sobre la imagen os enlazará a la pàgina de una señora peruana, ¡que es una auténtica licenciada en la materia!:
Un altre recurs incomparable són les mares, àvies, tietes i sogres (totes del gènere femení, donat que en altres èpoques del handmade -no per que fos moda, sinó per què no hi havia un altre...-, als senyors no se'ls instruïa en aquestes meravelloses habilitats). També es fàcil apropar-te a qualsevol botiga especialitzada i, molt amablement, t'inicien en el món de la mitja o et resolen qualsevol dubte que tinguis.
Otro recurso inestimable son las madres, abuelas, tías y suegras (todas del género femenino, dado que en otras épocas del handmade -no por moda, sino porque no les quedaba otra...-, a los señores no se les instruía en estas maravillosas habilidades). También es fácil acercarse a cualquier tienda especializada y, muy amablemente, te inician en el mundo de la media o te resuelven cualquier duda que tengas.

A continuació us deixo una mostra de les darreres teixi-creacions que han nascut de entre les meves agulles.
A continuación podéis ver una muestra de las últimas teje-creaciones que han nacido de entre mis agujas.

Punt d'arròs, així queda bé per totes bandes, no té dret ni revés.
Punto de arroz, así queda bien lo pongas como lo pongas, no hay derecho ni revés.
Com veieu el gruix del fil de llana és generós, així que les agulles treuen fum i en un parell d'estones teniu un coll fet.
Como veis el grueso del hilo es generoso, así que las agujas echan humo y en dos ratitos tienes un cuello hecho.
For him... aquesta llana és tan supercalentona que crec que li hauria anat de perles a l'Amundsen en les seves exploracions polars! M'enamora la textura que dóna, semblen pedretes!
For him... esta lana es tan supercalentita que creo que a Amundsen le habría ido de perlas en sus exploraciones polares. Me enamora la textura que tiene, ¡parecen piedrecitas!
For her... Turquesa i lila: I love It!
A la Nelly també li encanta!
¡A Nelly también le encanta!

Aquesta nit tota la family acompanyarem la cavalcada ben abrigadets.
Que tingueu una bona nit de Reis!
Esta noche toda la family acompañaremos la cabalgata bien abrigaditos.
¡Que tengáis una buena noche de Reyes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario