miércoles, 9 de abril de 2014

ATC's Cafés de París

Petites creacions per a un intercanvi d'ATC's amb temàtica "París". No vaig voler aprofitar el recurs fàcil de la Tour Eiffel ni el Mouline Rouge, em va temptar la bohème parisienne, però finalment em vaig decidir per les terrasses dels cafès de París...
Déu ser que ja s'olora la primavera!
Pequeñas creaciones para un intercambio de ATC's con temática "París". No quise aprovechar como recurso fácil la Tour Eiffel ni el Mouline Rouge, me tentó la la bohème parisienne, pero finalmente me decanté por las  terrazas de los cafés de París...
¡debe ser porque ya huele a aires de primavera!
La BigShot treia fum de tant fer-la anar i així, cada ATC va convertir-se en un petit sobre (ja sabeu que les mides per a un ATC són 6'4x8'9 cm), que amagava una fotografia de diferents èpoques (dels anys 20, 30,...) de la terrassa d'algun cafè de París.
La BigShot sacaba humo de tanto troquelar i así cada ATC se convirtió en un pequeño sobre (ya sabéis que las medidas para un ATC son 6'4x8'9 cm), que escondia en su interior una fotografía de diferentes épocas (años 20, 30,...) de la terraza de algun café de París.
Les fotografies vintage es van transformar en tags, rera dels quals vaig escriure el nom del cafè, l'any i en algun cas, el fotògraf que va immortalitzar l'instant.
Las fotografias se transformaron en tags, detrás de los cuales escribí el nombre del café, el año y en algun caso el fotógrafo que immortalizó el instante.
Aquí us deixo uns detalls, com el cor metatalitzat envellit, la etiqueta que fa de segell i l'stamp amb emboss de tinta negre.
Aquí os dejo unos detallitos, como el corazón metalizado envejecido, la etiqueta que hace las veces de sello y el estampado con embossing en negro.
I, com sempre, unes scrapxuxes per a les meves compis de l'Inter!
Y como siempre, unas scrapchuches para mis compis del Inter!
Si encara no has participat en cap intercanvi escraper, animat! Aprens moltísSsim i és xulisSsísSsim rebre les creacions d'altres crazyscrapers!
Si aún no has participado en ningún intercambio scrapero, ¡anímate! Aprendes mucho y es chulísimo recibir las creaciones de otros crazyscrapers!

No hay comentarios:

Publicar un comentario