martes, 29 de abril de 2014

ATCs EL MAR


Aquest abril he intercanviat ATCs amb la temàtica del mar. Després de donar unes quantes voltes a la idea, finalment els vaig titular "...i el mar continua essent el mateix".
Este abril intercambié ATCs con la temática del mar. Después de dar unas cuantas vueltas a la idea, finalmente los titulé "...y el mar sigue siendo el mismo". 
Una ATC (Artist Trading Card) és una peça original creada per a l'intercanvi. La regla principal de les ATCs és la seva mida, que cal respectar rigorosament: 6'4 x 8'9 cm. Els ATCs sovint formen part d'una temàtica i d'una sèrie o edició limitada. A la part de darrera de totes les targetes hi ha el títol, el nom de l'artista, dades de contacte (p.ex. mail, bloc,...) la data i el número de la sèrie.
Una ATC (Artist Trading Card) es una pieza original creada para ser intercambiada. La regla principal de las ATCs son sus medidas, que hay que respetar rigurosamente: 6'4 x 8'9 cm. Los ATCs a menudo forman parte de una temática y de una serie o edición limitada. En la parte posterior de las tarjetas hay el título, el nombre de el artista, datos de contacto (p. ej. mail, blog,...) la fecha y el número de la serie.
Per aquesta sèrie d'ATCs he emprat paper d'aquarela de 350 g, retallant uns marcs que he acolorit amb anilina blau cel (aquarel·la líquida), Izink Blau nacrat i Dylusions Ink Spray Vibrant Turquoise. 
Para esta serie de ATCs he utilizado papel de acuarela de 350 gr., recortando unos marcos que he coloreado con anilina azul celeste (acuarela líquida), Izink azul nacarado i Dylusions Ink Spray Vibrant Turquoise
He afegit alguns detallets que m'evocaven a centelleigs a l'aigua, algues, bombolles,...
He añadido detalles que me evocaban destellos en el agua, algas, burbujas,...
Només m'ha quedat buscar a la Xarxa fotos antigues de banyistes... he envellit els ATCs amb Distress Ink Vintage photo i voilà! Aquest és el resultat: 
Ya sólo me ha quedado buscar en la Red fotos antiguas de bañistas... he envejecido los ATCs con Distress Ink Vintage photo y voilà! Este es el resultado:
Un passeig marítim al llarg de diferents dècades... i el mar continua essent el mateix.
Un paseo marítimo a lo largo de distintas décadas... y el mar sigue siendo el mismo.

4 comentarios:

  1. M' encanta Irma! Són preciosos! Hem de preparar un intercanvi d'Atc manresà. Un muaaaak graaan!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ❤️Això està fet SilvitArt!!! ❤️😘😘😘

      Eliminar
  2. Hola, t han quedat genials.
    Jo tb voldria participar em un intercanvi, com ho hauria de fer per assabentarme.
    Gracies Irma, ets una artista
    Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Mercè! Pots buscar algun grup d'intercanvi a la Xarxa. Jo participo amb Cinderella Scrap World. És un grup tancat del Facebook, però només has de fer sol·licitud i acceptar les normes i ja hi ets. Organitzen un Inter al mes i si et convé t'apuntes. Està molt ben organitzat, intercanvies amb gent de Catalunya, Espanya i Latino Amèrica (els meus ATCs ja han creuat l'Atlàntic dos cops! 😄) t'animo a participar, és molt gratificant i aprens molt! 😘

      Eliminar