martes, 6 de mayo de 2014

Magic Moments!

Si encara no t'han atrapat els encants de La más bonita de Lady Desidia, segur que és per què encara no has descobert aquesta col·lecció de papers que ha fet per a Mummy Crafts. Jo estic absolutament fascinada! Us faig cinc cèntims en imatges per a que aneu agafant idees...
Qüestió de paciència i anar fent per donar volum i vida als cabells...
Cuestión de paciencia para dar volumen y vida a los cabellos...
Aquesta meravella d'enquadernació japonesa és moOºolt fàcil, pots veure un tutorial fantàstic que ha fet l'Elena Roche de Pega Papel o Tijeras que ho explica superbé, gràcies Elena per compartir!
Esta maravilla de encuadernación japonesa és muUuy fácil, puedes ver un tutorial fantástico que ha hecho Elena Roche de Pega Papel o Tijeras donde lo explica superbien, ¡gracias Elena por compartir!
I finalment, unes imatges de l'interior...
Y finalmente, unas imágenes del interior...
Un àlbum a punt per omplir-lo amb els Moments Màgics de la Marta, felicitats bonica!
Un álbum a punto para llenarlo con los Momentos Mágicos de Marta, ¡felicidades bonita!

La idea original d'aquest quadern sorgeix d'un taller que vaig fer amb en Quim Díaz de Coses d'Scrap, us deixo una foto per a que veieu també una altra opció... per si encara no us creieu que és la col·lecció de papers més bonica que heu vist mai!
La idea original de este cuaderno surge de un taller que hice con Quim Díaz de Coses d'Scrap, os dejo una foto para que veais otra opción... ¡por si aún no creéis que es la colección de papeles más bonita que hayáis visto nunca!
(àlbum original de Quim Díaz)

5 comentarios:

  1. Con la más bonita no da más que para hacer precioseces! 😝

    ResponderEliminar
  2. M' encanta Irma! La teva nova versió de l' àlbum és fantàstica!

    ResponderEliminar