lunes, 17 de febrero de 2014

Cover 2: Draw Outside the Lines

Cal esprémer la creativitat i sortir-se més sovint de la línia! 
¡Es necesario exprimir la creatividad y salirse más a menudo de la línea!
Aquest és un projecte de disseny d'una coberta. Per començar he tintat un paper de 11x15 cm de paper per aquarel·la de 350 gr. He fet un emboss amb tinta Distress i he retallat el paper en diverses parts, amb mides diferents. He envellit les vores de cada retall amb la mateixa tinta Distress que he emprat per l'embossing.
Este es un proyecto de diseño de una cubierta o portada. Para empezar he entintado un papel de 11x15 cm de papel para acuarela de 350 gr. He realizado un emboss con tinta Distress i he cortado el papel en diferentes partes, con distintas medidas. He envejecido los bordes de cada recorte con la misma tinta Distress que he utilitzado para el embossing.
He tallat un marc amb la BigShot en un cartronet daurat i he aplicat pintura acrílica daurada amb un pinzell de pèl fort.
He troquelado un marquito con la BigShot, en un cartoncillo dorado y he aplicado pintura acrílica dorada con un pincel de pelo fuerte.
Quan l'acrílica ha estat ben eixuta, hi he aplicat una mica de tinta Distress. A la imatge de sota podeu veure la diferència del marc daurat sense aplicar la pintura acrílica i la tinta i un cop aplicats.
Cuando la acrílica se ha secado, he aplicado un poco de tinta Distress. En la imagen de debajo podéis ver la diferencia entre el marco sin la acrílica y la Distress y una vez aplicados.
El mateix tractament l'he aplicat a un cor que he tallat amb la BigShot.
El mismo tratamiento lo he aplicado a un corazón que he troquelado con la BigShot.
També he tallat unes rosetes que he entintat amb tinta Distress i el resultat ha estat una composició força romàntica.
También he troquelado unes rositas que he entintado con Distress y el resultado final ha sido una composición bastante romántica.
Uns lluentons, unes cintes i un parell de detalls més i aquesta és la Cover 2 que presento al projecte de l'Alberto Juárez, Vintage Odyssey: 12 covers for a year. M'encaªaªanta!!!
Unos brillantes, unas cintas y un par de detalles más y esta es la Cover 2 que presento al proyecto de Alberto Juárez, Vintage Odyssey: 12 covers for a year. ¡¡Me encaªaªanta!!
La meva proposta per la primera Cover la podeu veure clicant AQUÍUs animeu a fer la vostra interpretació??? 
Mi propuesta para la primera Cover la podéis ver clicando AQUÍ. ¿¿Os animáis a hacer vuestra interpretación??

10 comentarios:

  1. Mare meva! Ets una artista!!!! el resultat es fantàstic, m´encanta!!!! ningú no diria que la base és només un paper d´aquarel.la, les rosetes també són un troquel? M´encanta el teu projecte, felicitats!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M❤ltíssimes gracies! Les rosetes són un troquel de sizzix d'una cole de Susan's Garden, retalles tot de mini petals i fas un treball de xinos per muntar-les 😜 m'alegro que t'agradi!

      Eliminar
    2. Wuawww!!! es preciós.... espectacular.... molt impactant....
      Petons...

      Eliminar
    3. Gràcies Sara! Anima't a participar! ❤

      Eliminar
  2. Precioso, un trabajo exquisito. Felicidades.

    ResponderEliminar
  3. ¡Gracias Carmen! Es fácil inspirarse con las propuestas de Alberto Juárez la verdad... 😜

    ResponderEliminar
  4. Es molt maca la teva interpretació, m'agradat molt és molt dolça i romantica, petonts.

    ResponderEliminar
  5. Respuestas
    1. Te enamoró Silvia quizas por que está hecho con mucho cariño 😜 Kisses ❤

      Eliminar